Over ons

Hanekom Engineering B.V. is in 1999 opgericht door Francois en Ineke Hanekom.

Wij zijn begonnen met het aanleggen van leidingsystemen aan boord van schepen en specialiseerden ons voornamelijk in het aanleggen van hydraulische maar later ook van andere leidingsystemen. De eerste jaren werkten wij voornamelijk als onderaannemer voor bouwers van grote zeil- en motorjachten in Noord Holland, Overijssel en Friesland.

 

Omdat de jachten steeds groter werden hebben wij in 2008 veel geïnvesteerd in een onze werkplaats, o.a. in lasapparatuur, zaagmachines, laskantvoorbewerking en een computergestuurde doornbuigmachine. Met name de buigmachine zorgde voor veel meer mogelijkheden en een enorme afname van laswerk waardoor wij de laatste jaren steeds meer werk konden aannemen van lasbedrijven, machinebouwers en RVS- en aluminium verwerkende bedrijven.

 

We zijn in staat om met u mee te denken. Snel schakelen is voor ons geen probleem! Onze expertise ligt voornamelijk op het vlak van hydrauliek, buig- en (TIG) laswerk. We onderscheiden ons door het leveren van precisiewerk op maat, hoogwaardige kwaliteit en een snelle levering.

 

Meer weten?

Bel of mail ons! Bezoek graag alleen op afspraak.

Informatie aanvraag

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.